Rooie oortjezZz

SuggestiefZe zijn één van de weinige bands met een platencontract in Amerika: het Amsterdamse duo zZz. En als je zo succesvol bent, kan een echte videoclip natuurlijk niet uitblijven. Het sleazy zZz heeft er niet voor gekozen om hier half werk van te maken. Er lijkt zelfs van alles uit de kast te zijn gerukt om de video van Extasy sleazy doch smaakvol te maken.
Daan Schinkel en Björn Ottenheim spelen in een mooi pand terwijl er Daanom de heren heen van alles gebeurt; vrouwen kronkelen over een sofa, voor hun neus staat een stel te vrijen terwijl een andere dame heel sensueel toekijkt, geknield en gezadeld op een tafel, compleet met zweepje.

Het zou een ordinaire orgie kunnen worden, maar zZz heeft er voor gekozen om vooral suggestief te blijven en niet expliciet te zijn. En terwijl het Hammond-orgel opzweept, wordt de toon van de video steeds hitsiger. Kijk de video hier (via de vrienden van 3VOOR12).

Meer screenshots:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rooie oortjezZz

  1. Jan Willem van H.

    Die clip is best mooi gemaakt, maar dat cowboyzadel werkt op mijn lachspieren.

    En dat moeilijke gekijk-in-de-camera van die zanger is ook nogal silly (Jim M. ?)

    Als je die muziek nou vervangt door wat geile dance/house (GEEN cheesy trance), dan heb je wat. (ik denk aan Justify my love)

    Smaken verschillen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>