Anouk speelt nog geen nieuw materiaal in HMH

Het eerste van drie optredens van Anouk in de Heineken Music Hall zit er op. De diva besloot het dit keer wat kleiner aan te pakken dan Ahoy’ of Gelredome en dat weten de fans wel te waarderen. Hoewel Anouk druk werkt aan een nieuw album dat al vroeg in 2009 zou moeten verschijnen, zijn er gisteren nog geen nieuwe nummers gespeeld in Amsterdam.

Wel stond With You op de setlist, een nummer dat oorspronkelijk alleen voor de Canadese markt was bedoeld maar eerder dit jaar opeens op internet verscheen. Fans zijn intussen wild van deze track, geschreven ten tijde van Hotel New York. Een leuke verrassing van Anouk dus.

Verder was het vooral een greatest hits show. En daar heeft Anouk er intussen heel wat van! Anouk speelt nog twee keer in de HMH en zal op Oudejaarsavond op De Dam in Amsterdam spelen, wat SBS weer live uitzendt.

Bekijk Anouk met With You (opgenomen door Noukster)

Zie ook:
- Anouk doet het met Voicst
- Anouk werkt aan bluesplaat
- ‘Geheime’ single van Anouk opgedoken

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anouk speelt nog geen nieuw materiaal in HMH

  1. Ron

    Ik ben gister geweest en het was geweldig.
    De stem, de performance alles was perfect

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>