Trijntje op het nieuwe album van Anouk

Anouk komt in september met de opvolger van Who’s Your Momma uit 2007. En het belooft een album vol samenwerkingen te worden. Nadat eerder al bekend werd dat Tjeerd Bomhof van Voicst meeschrijft aan de teksten, is nu uitgelekt dat niemand minder dan Trijntje Oosterhuis tekent voor de backing vocals op het nog titelloze album! En dat is een niet zo voor de hand liggende combinatie.

Anouk grossiert immers vooral in de hardere pop – zo niet rock – terwijl Trijntje de laatste jaren vooral richting jazz gaat. Maar Anouk kondigde al eerder aan dat ze een compleet nieuwe weg inslaat die wel eens heel verrassend uit kan pakken.

Een andere vaste backing vocalist, Jenny Willemstijn, schrijft op haar blog:

Ik heb samen met Shirma Rouse en Trijntje Oosterhuis de backing vocals gedaan op het nieuwe album van Anouk!

Het was een hele toffe dag in Wisseloord, de producer Tore Johansson was speciaal uit Zweden overgevlogen, John Sonneveld (de vaste engineer) was er, en natuurlijk Anouk zelf.

Trijntje, Shirma en ik kleurden qua stemmen mooi bij elkaar, het resultaat mag er zijn!

Trijntje zei dat het ook voor haar tegek was om weer eens met anderen vocalisten te harmonisen, iets wat ze niet meer vaak doet omdat ze nu meestal solo zingt.

Anouk’s nieuwe nummers zijn stuk voor stuk super goed, bij een aantal tracks had ze de harmonies van het koor al bedacht, en bij andere nummers hebben we On the spot dingen bedacht en geprobeerd,
en Damn we had some Fun !!!!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trijntje op het nieuwe album van Anouk

  1. L3R0Y

    Jammer dat Trijntje & Anouk niet een duet hebben opgenomen! Op youtube staan 1 filmpje waar beide dames een duetje zingen, erg vet! Ze hebben beide zeer krachtige stemmen, dus een duet had mij wel wel erg vet geleken!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Giel Beelen lyrisch over nieuw album Anouk | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>