Weer prijs voor Krezip

De Nederlandse muziekindustrie wil Krezip niet met lege handen laten staan, nu de band zijn einde heeft aangekondigd. Op de valreep wordt de groep rondom Jacqueline Govaerts nog even overladen met prijzen. De nieuwste in het rijtje is de Edison Pop Oeuvreprijs, die 22 maart wordt uitgereikt in Rotterdam. “Geen band is in Nederland zo hartelijk omarmd door het grote publiek als Krezip. Van een onzekere, beginnende groep tot een sterk en doeltreffend collectief, Krezip is altijd met een onverwoestbare charme dichtbij haar fans gebleven”, aldus voorzitter van de vakjury Leo Blokhuis.
Krezip werd vorige week al geëerd met een Gouden Harp. Toen mochten de Tilburgers ook een gouden plaat in ontvangst nemen voor hun best of-album. De komende maanden worden er nog wel enkele muziekprijzen uitgereikt, wie weet dat Krezip nogmaals in de prijzen valt.

Zie ook:
- Krezip krijgt ook gouden plaat
- Gouden Harpen voor Jan Smit, Krezip, Within Temptation en Gerard van Maasakkers
- Single Top 100: Jan Smit blijft 1, hit voor Krezip

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>