Bebloede foto’s Anouk waren voor albumshoot

Best wel wat consternatie gisteravond rondom Anouk. RTL Boulevard had een sensationeel verhaal over een vechtpartij in de supermarkt en een daardoor bebloed gezicht. Een kijker stuurde een foto van de zangeres, die kort na de vechtpartij genomen zou zijn. Het riekte meteen naar een publiciteitsstunt doordat de foto best van dichtbij genomen was en vanwege de rustige achtergrond. En natuurlijk de woeste blik van Anouk. De soep wordt inderdaad niet zo heet gegeten als deze is opgediend, want manager Kees de Koning meldt dat het om een fotoshoot van haar nieuwe album gaat.

Naar verluidt verschijnt deze nog titelloze plaat in september. Het is de opvolger van Who’s Your Momma, waarin de oplettende luisteraar al signalen kon opvangen over de op handen zijnde breuk tussen Anouk en Remon Stotijn. Die breuk is inmiddels een feit en zorgt voor veel inspiratie. Ook Remon gebruikt de trieste ontwikkeling voor zijn nieuwe album. Hij brengt onder de naam Postman volgende maand de single uit met de veelbetekenende titel Kills Me.

Anouk staat maandag op Pinkpop, waar ze als een-na-laatste op het hoofdpodium staat. Onduidelijk is of ze daar al wat nieuw materiaal gaat prijsgeven. Voor de nieuwe plaat schreef ze onder andere samen met Tjeerd Bomhof van Voicst. Volgens de zangeres zelf slaat ze een nieuwe weg in, meer richting soul en blues. Maar als je dan deze fotoshoot ziet, lijkt ze gewoon weer ouderwets te gaan rocken.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bebloede foto’s Anouk waren voor albumshoot

  1. refluS

    geweldig!!! ook Perezhilton.com besteed aandacht aan de hype gisteren…
    vandaag komt hij weer met een artikel over haar en de grap…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>