Anouk vindt nieuwe plaat beste tot nu toe

Op 18 september verschijnt het nieuwe album van Anouk, waarvan de titel ons nog niet bekend is. Op Pinkpop gaf ze al een voorproefje met het toch wel weer briljante nummer Today, dat nog enkele dagen gratis is te downloaden via haar website. Maar op Pinkpop sprak ze ook met Giel Beelen over de plaat. “Het is de beste plaat ever, van mij dan. Ja, dat vind ik wel. Het is echt een heel goede plaat geworden.”

In een eerder interview liet Anouk zich ontvallen, dat het een blues-plaat zou worden. “Dat klopt niet helemaal. Het is een mix tussen blues, rock en een 70′s vibe geworden. Het is zo moeilijk om uit te leggen.”

Over anderhalve maand verschijnt de eerste single. Dit zal niet Today zijn, dat is slechts een opwarmertje en een cadeautje naar de fans toe. En wat voor een presentje!

Giel vroeg Anouk ook nog naar de tatoeage op haar arm, Dox, verwijzend naar haar nieuwe vriend rapper Unorthodox. De twee wonen al min of meer samen. Of er ook een huwelijk zou aankomen? “Ik denk dat ik het nog wel een keer zou doen als ik word gevraagd ja.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>