Anouk in voor- en tegenspoed?

Over twee maanden verschijnt het nieuwe album van Anouk, dat de titel For Bitter or Worse draagt. Dat heeft platenmaatschappij EMI bekendgemaakt, waar het album zal verschijnen. De titel is vernoemd naar één van de liedjes op het album. Deze maand moet er nog de eerste single verschijnen, welke is nog niet bekendgemaakt.

For Bitter or Worse zou een cynische verwijzing kunnen zijn naar het stukgelopen huwelijk met Remon Stotijn. For Better or for Worse is één van de dingen die je elkaar belooft tijdens het sluiten van het huwelijk.

Op het album werkte Anouk samen met verschillende tekstschrijvers. Voorheen werkte ze eigenlijk altijd met Bart van Veen, nu heeft ook Tjeerd Bomhof van Voicst meegeschreven. Daaruit is onder andere het opwarmertje Today voortgekomen. Verder heeft Trijntje Oosterhuis ergens de backing vocals verzorgd.

Na deze plaat heeft Anouk haar contract bij EMI uitgediend. Mogelijk gaan de twee een nieuwe samenwerking aan, al heeft Anouk vorig jaar stevige kritiek gegeven op de promotie van EMI. Toen er in het buitenland belangstelling ontstond voor Anouk, vond ze dat dit te laat op gang kwam. Andere grote platenmaatschappijen zijn Sony Music en Universal.

For Bitter or Worse verschijnt 18 september.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Anouk in voor- en tegenspoed?

  1. pup

    Herman,

    Het is voor bItter or for worse….klein foutje

      /   Reply  / 
  2. Fons

    Herman, wel het persbericht goed lezen!!
    de titel is niet “for better” maar “for bitter”..

      /   Reply  / 
  3. Maarten

    En zonder de tweede ‘for’ :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>