Anouk: Nieuw werk te gecompliceerd voor jonge muzikanten

Anouk heeft vanmorgen haar nieuwe single Three Days in a Row geprimeurd bij Radio 538. Om dat in te kleden, kwam ze ook nog even (heel slaperig) aan de telefoon. Uiteraard werd gevraagd naar het onvrijwillige vertrek van enkele bandleden. “Daar wordt telkens zo’n heisa om gemaakt. Terwijl als Candy of Trijntje een bandwissel doet, je daar niemand over hoort”, bijt ze van zich af. “Ik kan ook helemaal niemand ontslaan, dat is zo’n onzin! Het zijn allemaal freelancers.” Eerste punt gemaakt. Toch motiveert Anouk haar besluit wel.

“Het zijn prima muzikanten en ze hebben het afgelopen jaar ook echt heel goed gedaan. Maar die nieuwe plaat is gewoon even een stukje gecompliceerder. Het zijn allemaal jonge gasten, het zou heel veel tijd kosten om ze daar op in te spelen. En die tijd heb ik niet. Terwijl die jongens die ik nu heb… Daarmee ga je twee keer de oefenruimte in en dan staat het. Ze hebben gewoon iets meer ervaring.”

Overigens bereikte eerder deze week al een live-opname van 3 Days in a Row het internet. De studioversie klinkt natuurlijk vele malen beter. Bluesrock is het genre dat het nummer ‘t best omschrijft.

Noukster plaatste de eerste draaibeurt van 3 Days in a Row op 3fm online, luister dat hier.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Anouk: Nieuw werk te gecompliceerd voor jonge muzikanten

  1. blonde redhead

    Ben weer benieuwd of het nog slechter kan worden dan haar vorige album. Kijk er naar uit.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      die volg ik even niet, verklaar je nader. je vond het vorige album slecht of juist heel goed??

        /   Reply  / 
  2. el-g

    briljante nieuwe single zeg! Maar primeur lag niet helemaal bij 538… hoorde ‘m om 8.15uur al op 3fm en pas tegen 9.45uur op 538

      /   Reply  / 
  3. evert

    te veel eer voor 538, premiere was op 3fm

      /   Reply  / 
  4. virus-4

    Hmm Giel,
    Wellicht kun je es wat anders draaien dan eeuwig lyrisch te zijn over anubis.
    Dream Theater heeft een nieuw album bijvoorbeeld,draai het eens en al die meelopers die zogenaamd van rock houden krijgen een heartattack.
    http://www.youtube.com/watch?v=91ZCPJTfwFU

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>