Rigby maakt vanavond ‘debuut’ bij De Wereld Draait Door

Het is de laatste vrijdag van de maand en dat betekent de zogeheten mediauitzending van De Wereld Draait Door, die traditiegetrouw muzikaal wordt opgeluisterd. Dit seizoen heeft Rigby dat erebaantje gekregen, vanavond maken ze hun ‘debuut’. Debuut tussen aanhalingstekens, want de groep rondom Christon Kloosterboer stond al twee keer eerder in een reguliere uitzending te zingen. Er zouden wel eens grote dingen kunnen gebeuren met Rigby nu ze elke maand prominent te zien zijn in De Wereld Draait Door.

Dat gebeurde immers ook met de voorgangers van Rigby, respectievelijk VanVelzen, Moke en Lucky Fonz III. Laatstgenoemde heeft nog niet echt een hit gescoord, maar heeft wel aanzienlijk meer publiek bij optredens. Moke en VanVelzen zijn al wel glansrijk doorgebroken met gouden platen en hoge noteringen in de charts.

Rigby kan de opsteker wel gebruiken. Afgelopen week werd bekend dat drie bandleden zijn opgestapt. Ze konden het prille succes en de daarbij behorende drukte niet goed handelen, vertelt Christon in Revu deze week. Maar de drie overgebleven leden gaan er keihard voor.

Ik gok dat in de komende twaalf maanden Parade opnieuw op single wordt uitgebracht. En dat het dan niet ergens blijft steken rond de 25ste plaats maar een dikke top 10-hit wordt. Allemaal dankzij die extra exposure in De Wereld Draait Door.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>