Rigby maakt trailer-achtige videoclip bij Fire (video)

Opnieuw een artiest die met releases experimenteert. Na Ilse deLange die met een 8-track-album is gekomen, verrast nu Rigby met een trailer-achtige videoclip bij het nummer Fire. Fire heeft eigenlijk een duur van bijna 3 minuten, maar de video bij het nummer duurt nog geen 1,5 minuut. Waardoor bijna een soort trailer ontstaat. Fire is de eerste single van het tweede album, zeg maar een opwarmertje voor wat komen gaat.

Rigby is vooral bekend geworden door een maandelijkse verschijning in De Wereld Draait Door als huisband bij de media-uitzending. Daar was niet iedereen altijd even lovend over. En toegegeven: ook niet alle optredens waren even sterk. Maar het was voor Rigby wel een mooie manier om zichzelf te presenteren aan een groot publiek en vooral om zich te ontwikkelen.

Dat laatste lijkt goed gelukt op Fire, wat een ijzersterke song is geworden. Een heel slimme ook, want met zijn optimistisch klinkende refrein zie ik het zo onder reclames of andere promo’s gebruikt worden. En die bijna piraat-achtig klinkende ‘r’ van zanger Christon Kloosterboer is even wennen, maar daarna een heel leuke gimmick.

Rigby heeft mij bijzonder weten te intrigeren voor het tweede album, dat begin 2011 uitkomt. In december zijn er drie optredens waarbij de nieuwe plaat al uitgeprobeerd wordt op het publiek. Gaat dat zien!

Bekijk de video bij Fire:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Rigby maakt trailer-achtige videoclip bij Fire (video)

  1. Pingback: Rigby zingt nieuwe single Fire bij DWDD | Nlpop

  2. Pingback: Rigby nieuwe huisband bierbrouwer Grolsch | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>