Rigby brengt nieuwe single weer in eigen beheer uit

Rigby komt na de zomer met een derde album. De band met Christon Kloosterboer blijft muzikant in hart en nieren. En dus kiest Rigby toch weer voor een release in eigen beheer. Het derde nog titelloze album verschijnt zodoende op Fam Records, de eerste single One Life to the Next is vanmorgen in première gegaan op 3fm. Het vorige album van Rigby verscheen via Universal.

“We waren erg toe aan een nieuwe sound, het was dan ook ontzettend spannend hoe mensen daarop zouden reageren. Heel blij waren we dan ook met de overweldigende positieve reacties vanmorgen!” aldus Christon, de opgeluchte frontman van de band.

“Het gaat nu sinds vanmorgen allemaal zo snel, dat we alles op alles aan het zetten zijn om de single aanstaande vrijdag al te kunnen releasen. Natuurlijk hebben we een team van ervaren mensen om ons heen verzameld, dus dat gaat zeker lukken!”

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rigby brengt nieuwe single weer in eigen beheer uit

  1. frank

    prima single!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>