Esmée Denters op tournee met Ne-Yo

Esmée Denters gaat toeren met Ne-Yo. De twee spelen in juli meermalen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Fans van de rapper worden gefeteerd op een voorprogramma van Esmée. Eerder toerde de Nederlandse zangeres al met Enrique Iglesias en Justin Timberlake.

Esmée plaatste op haar Twitter een poll: met wie denken jullie dat ik op tournee ga in juli? Daarbij kon gestemd worden op Lady Gaga, Ne-Yo, Pussycat Dolls, Pink en Jamie Foxx. Aangezien alleen de Pussycat Dolls en Ne-Yo dan in Engeland toeren, bleven er weinig opties over. Toch hoopten veel stemmers op Lady Gaga.

In Nederland en België is het album inmiddels uitgebracht, vooral met veel succes in eigen land. Na de zomer volgen andere Europese landen, daarna moet Amerika worden veroverd.

Overigens speelt Esmée Denters volgende week, op 21 juni, een eenmalig dubbeloptreden met All American Rejects in Parijs. Vreemde combinatie, heel vreemd.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Esmée Denters op tournee met Ne-Yo

  1. Sas

    Het is niet Pussycat Dolls, maar Ne-Yo! Zie haar officiele site: http://esmeeworld.com/events

    En volgens mij is Outta Here alleen nog maar in Nederland uitgebracht. De rest van Europa volgt in september schijnt en USA/Australie in augustus.

      /   Reply  / 
  2. Jos

    Ne-Yo is geen rapper maar R&B ster!

      /   Reply  / 
  3. Tom

    En Herman…Esmee staat zelfs op #6 op iTunes in Nieuw Zeeland…Esmee heeft meer succes in buitenland al dan menig ander nederlands artiest…

      /   Reply  / 
  4. extraordinary

    Sinds wanneer is Ne-Yo een rapper?!!

      /   Reply  / 
  5. refluS

    Esmee scoort in Nieuw Zeeland en Denemarken…
    In NZ komt ze binnen op 23 en in de iTunes downloads op 6…

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Debuutsingle Esmée Denters op 15 augustus in Engeland uit | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>