Voicst toert door Zuid-Afrika

Voicst gaat eindelijk terug naar zijn roots. Dat wil zeggen: de Amsterdammers gaan optreden in Zuid-Afrika. Het land waar ze hun bandnaam vandaan hebben. Want wie Voicst in Zuid-Afrika uitspreekt, zegt zoiets als ‘manische energie’. Van 6 tot en met 16 augustus spelen de drie heren daar, met als hoogtepunt het Oppikoppi Festival.

Naar verluidt verschijnt er dit najaar een nieuw album van Voicst in Nederland.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>