Esmée Denters voor derde week in Britse top 10

En dat is drie, drie weken in de Britse top 10 voor Esmée Denters. Outta Here zakt nu weliswaar naar de 10de plaats, maar het blijft een succesverhaal. Niet vaak staan Nederlandse artiesten in de belangrijke Britse hitlijst. Binnenkort komt het album van Esmée ook in het Verenigd Koninkrijk uit. In Nederland is vorige week de videoclip bij de tweede single vrijgegeven: Admit It. Ook is ze in de running om de MTV Best European Award te winnen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Esmée Denters voor derde week in Britse top 10

  1. mariska

    zo 3weken,dat is echt super goed,vooral voor een nieuwkomer in engeland,en veel artiesten liggen er vaak na 1 week al uit de top 10. op de 2e single en cd moeten de uk mensen nog wel tijdje wachten,maar goed dan zal ze meer promo doen op tv etc. hopelijk scoort dan admit it daar ook net als hier hij is al aardig veel te horen op de radio en te zien op de tv.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>