Jan Smit, Nick & Simon en Gerard Joling vieren kerst in Curaçao

Vier van de grootste artiesten van dit land vieren de jaarwisseling niet in Nederland. Jan Smit, Nick & Simon, Jeroen van der Boom en Gerard Joling brengen de laatste dagen van het jaar namelijk door in Curaçao. Al een aantal jaar is een groep Nederlandse artiesten daar om vakantie te vieren en wat op te treden. Voor dit jaar is de ploeg dus alweer bekend.

Het gaat om optredens op het zogeheten Mambo Beach, meldt SBS Shownieuws. De groep vertrekt vlak voor de kerstdagen en komt dan pas in 2010 weer terug naar Nederland.

Jan Smit, Gerard Joling en Nick & Simon hebben het al eens eerder gedaan en dat is blijkbaar goed bevallen. Tja, wie zou er nee tegen zeggen? Hartje winter een lekker kleurtje krijgen, familie en wat vrienden mogen mee, je hebt twee weken vakantie en het is nog af te trekken bij de Belastingdienst ook!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jan Smit, Nick & Simon en Gerard Joling vieren kerst in Curaçao

  1. renate

    Hoi

    is het mogelijk om de optredens van gerard joling of van nick en simon op curacao dit jaar nog bij te wonen ?

    groetjes renate

      /   Reply  / 
  2. astrid

    Kunnen wij in 2010 op Curacao bij het muziekfeest van Jan smid en Nick en Simon en de rest erbij zijn graag willen wij dit boeken , maar hoe? en wanneer ? BVD groetjes Astrid

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>