Esmée Denters vanavond te horen in Melrose Place

De release van Outta Here in de Verenigde Staten zit er aan te komen. Esmée Denters valt in elk geval weer met haar neus in de boter als het aankomt op promotie. Outta Here is vanavond namelijk te horen in een nieuwe aflevering van Melrose Place. De hernieuwde serie wordt uitgezonden bij CW en zal vermoedelijk ook naar Nederland komen.

Je muziek laten gebruiken in een populaire tv-serie is een heel lucratieve manier van een nieuw publiek bereiken. Niet zelden groeit een nummer uit zo’n serie uit tot een hit; Snow Patrol is dankzij Grey’s Anatomy bijvoorbeeld huge geworden in Amerika. Ook Emiliana Torrini heeft veel te danken aan diezelfde serie. Voor het Nederlandse Alamo Race Track gingen er in Amerika ook opeens veel deuren open nadat hun muziek werd gebruikt in de populaire serie.

Esmée Denters heeft met Outta Here al gescoord in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, België en Ierland.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Esmée Denters vanavond te horen in Melrose Place

  1. meinke

    Grey’s maakt gewoon alles groot! het is zo’n geweldige serie! het maakt mijn leven.
    kraak en smaak ik trouwens ook bekender geworden door grey’s!

      /   Reply  / 
  2. Pieter

    Herman, vul het rijtje maar aan met de volgende landen:

    Slovenië, Hongarije, Roemenie, Curacao, Estland en de USA (Dance chart).

    Bij veel landen is ze net binnen gekomen en stijgt ze nog flink.

    Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Esm%C3%A9e_Denters

      /   Reply  / 
  3. lisa

    De hoogste notering van “outta here” in Belgie was nummer #26 ( verkoop singles). Vlaamse ultra top 50; hoogste positie #55. sinds wanneer heb je dan een grote hit.
    Esmee is een hardstikke leuke meid met aardige liedjes maar geen topphits. Ze zal het aardig doen met haar eerste album en ze heeft genoeg fans die haar singles kopen en albums zodat ze kan blijven door touren.
    Maar ik vind Esmee wordt zo opgehemeld dat ze tophits heeft gehaald alleen in de Uk heeft ze het ontzettend goed gedaan.
    Maar voor in Nederland is de verkoop wel aardig en de singles ook. Andere nederlandse artiesten die internationaal gaan verdienen ook deze aandacht aan promotie. Esmee zal ook natuurlijk de mtv award winnen want haar fans stemmen op al de landen wel 100 keer per dag.

      /   Reply  / 
  4. Jennifer

    Oooh..wat leuk voor haar!
    Ik zag dat RTL 5 Melrose Place ging uitzenden, echt een RTL 5 Serie!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>