Esmée Denters op koers voor top 3-hit Engeland

Esmée Denters gaat zondag haar tweede top 10-hit scoren in het Verenigd Koninkrijk, zoveel is wel duidelijk. Until You Were Gone, een samenwerking met rapper Chipmunk, vliegt over de toonbank. Het is alleen nog even spannend hoe hoog ze gaat binnenkomen: op 1, 2 of 3.

In de Britse midweeks staat X Factor-finalist Diana Vickers op 1, Chipmunk featuring Esmée Denters op 2. Het verschil tussen beide bedraagt ongeveer 10 duizend verkochte singles. Usher staat op 3, hij voerde afgelopen zondag nog de Britse charts aan.

Nu lijkt het verschil van 10 duizend singles onoverbrugbaar voor Nederlandse begrippen. Hier heb je immers al een gouden single te pakken bij zulke aantallen. Maar de Britse singlesmarkt is een erg levendige waar ook nog heel veel singles worden verkocht elke week. In het Verenigd Koninkrijk wordt vaak alles gezet op een goed resultaat in de eerste week na release. Ook de Britse platenzaken voeden de singles-cultuur.

Het wordt dus spannend voor Esmée Denters. Het zou toch wat zijn, een Britse nummer 1-hit? Zondagavond 20.00 uur is de ontknoping daar.

Overigens gaat volgende week woensdag, op 28 april, de videoclip van Love Dealer in première. Een preview daarvan check je hieronder:

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Esmée Denters op koers voor top 3-hit Engeland

  1. refluS

    Ze is de laatste tijd niet te stoppen!!
    Single en video met Chipmunk, met Justin en nu bezig met single en video met Duitse band!!

      /   Reply  / 
  2. Laurens

    Goedzo Esmee! Ik hoop voor haar dat ze een 1 scoort, zou terecht zijn want het is een goed nummer.

      /   Reply  / 
  3. ClemUns

    Nummer 1 gaat niet lukken, die achterstaan gaan ze niet meer inhalen… Ik hoop op nummer 2, maar ze zijn sinds vandaag gezakt naar de 3e plaats bij iTunes UK. Usher staat weer 2 :S

      /   Reply  / 
  4. Jos

    Echt knap van Esmee Denters!

      /   Reply  / 
  5. mariska

    super blij voor esmee! hoop dat die single hier ook uitkomt,en de single life without you met een duitse band ook,die is ook erg mooi. en love dealer,ben zo benieuwd naar de clip,zie hem pas een week later helaas..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>