Caro Emerald bedankt voor duet met Seal

Caro Emerald is hard op weg om onze best verkochte muzikant in het buitenland te worden. Maar de zangeres heeft niet alles over voor een internationale doorbraak. Zo klopte Seal bij Caro aan voor een duet, maar de zangeres is niet op het aanbod ingegaan. Dat meldt producer David Schreurs in de serie ‘@caroemerald doet het zo’ bij de vrienden van Eerste Hulp bij Plaat Opnemen (EHPO). De hele serie – ook van andere artiesten – is leesvoer voor iedereen die zich ook maar een beetje interesseert voor de werking van de muziekindustrie in Nederland.

Schreurs vertelt: “Zo werden we afgelopen week gevraagd of Caro een duet wilde doen met Seal, op zijn nieuwe single. Seal is een te gekke artiest, maar het liedje paste totaal niet bij Caro. Jan, Caro en ik zijn het dan in 1 seconde eens: nee. Niet omdat we Seal niet goed vinden, niet omdat we niet vereerd zijn dat hij ons vraagt, niet omdat we vinden dat Caro een betere artiest is, maar omdat het gewoon nergens op slaat.”

Moraal van het verhaal is dat je nee moet durven zeggen op ogenschijnlijk grote kansen. Dan heb je wel ballen, als je een duet met Seal weigert. Het had haar zeker kunnen introduceren bij een heel nieuw publiek. Maar als het niet klopt, dan dus niet.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Caro Emerald bedankt voor duet met Seal

  1. ArjanHensens

    Laat Seal Anouk dan gaan vragen :)

      /   Reply  / 
  2. Niels Aalberts

    Dank voor de link.

    Grappig dat je het oppikt. Ik vond het ook nogal Nieuws met een N maar tot dit artikeltje had nog niemand het echt opgemerkt.

      /   Reply  / 
  3. Sander

    Inderdaad goed dat ze nee heeft gezegd. Caro en Seal zijn niet echt een goede combinatie als je het mij vraagt. Daarnaast is het nooit goed om als eerste single een duet met een andere artiest uit te brengen, dan lijkt het net alsof je op die manier door probeert de breken. Caro is beter dan dat, ik hoop echt dat haar internationale carrière gaat werken, ze verdient het.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>