Afrojack en Armin van Buuren op playlist BBC 1

Dikke kans dat zowel Afrojack als Armin van Buuren binnen afzienbare tijd hoog in de Britse top 40 genoteerd staan. De twee artiesten zijn namelijk opgenomen op de playlist van BBC onder de noemer In New Music We Trust. BBC 1 is de toonaangevende radiozender die – kort door de bocht gezegd – de hits maakt.

Bij Afrojack gaat het om Take Over Control, de samenwerking met Eva Simons. Het nummer verschijnt in het Verenigd Koninkrijk officieel op 28 november maar is nu al een grote hit op de dansvloer.

Opmerkelijk is dat bij Armin van Buuren niet zijn samenwerking met Sophie Ellis-Bextor op de playlist is gezet, maar de veel oudere single met Sharon den Adel van Within Temptation. Blijkbaar is In and Out of Love nog niet eerder in Engeland uitgebracht. In Nederland en België bereikte dat nummer de top 10.

Mocht Armin daar een hit scoren, dan is dat weer mooi meegenomen voor Within Temptation. De groep treedt al op in Engeland maar kent daar geen heel grote bekendheid. Een top 10-hit met Armin van Buuren zou daar natuurlijk wel verandering in kunnen brengen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afrojack en Armin van Buuren op playlist BBC 1

  1. bart

    garanties voor hits zijn er niet, maar helpen doet het zeker.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>