Eva Simons gaat toeren in Verenigde Staten

Eva Simons vliegt begin december naar Amerika voor een toer. Dat vertelt ze in gesprek met Wonky Pop. Het gaat om enkele optredens met Afrojack (nieuw binnen op 19 in de DJ Mag top 100) en om wat gigs waar Eva headliner is.

Eva bestormt momenteel wereldwijd de hitlijsten met Afrojack en het nummer Take Over Control. Vorig jaar gebeurde datzelfde met Silly Boy. Toch is het nog onduidelijk wanneer er een debuutalbum verschijnt.

Eva tekende vorig jaar een platendeal met EMI Duitsland, welke voorzag in een release in meerdere landen. “Wanneer, tja, dat is meer een vraag voor mijn label. Iedereen zou EMI moeten mailen om te vragen hoe het er mee staat”, roept ze kijkers van het webcam-interview op. “Ik weet dat er bij EMI nog zoveel muziek op de plank ligt. Ze willen eerst wat meer nummers van me uitbrengen voordat het hele album komt. Hoe dan ook; wanneer EMI klaar is, ben ik dat ook.”

Het klinkt alsof Eva Simons dus even geen prioriteit heeft, nu Silly Boy blijkbaar niet het gehoopte succes heeft opgeleverd. Ook dat is de muziekindustrie. Wie weet bespoedigt het succes met Afrojack een en ander.

Bekijk Eva en Afrojack live op ADE:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eva Simons gaat toeren in Verenigde Staten

  1. Jaydee

    eva simons staat ook op het nieuwe album van Roll deep (van green licht)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>