Dubbel goud voor Caro Emerald in Duitsland

Caro Emerald mocht bij haar bezoek aan Duitsland deze week wat edelmetaal mee naar huis nemen. Sinds haar nummer is gebruikt in de Duitse versie van Idols loopt het storm met de zangeres bij de oosterburen. Zowel A Night Like This als het album bereikten de top 5 en staan daar al geruime tijd. Inmiddels zijn er genoeg exemplaren verkocht van de single en het album om beiden met goud te bekronen.

Afgelopen donderdag trad Caro op in de finale van Germany’s Got Talent, waar ook Lady Gaga speelde. De gevolgen daarvan op de albumsales zullen in de Duitse charts van volgende week zichtbaar worden.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Dubbel goud voor Caro Emerald in Duitsland

  1. BoycotIdols

    Wat doet zij het toch goed. Samen met Within Temptation een muzikaal exportprodukt wat ons land weer een beetje minder een lachertje maakt op muziekgebied.

      /   Reply  / 
  2. Nackar

    Bovendien was het album al dubbel platina in Polen, en het album is nu ook Zilver in het Verenigd Koninkrijk, wat waarschijnlijk betekent dat Goud niet lang meer op zich laat wachten.

    Ga zo door Caro!

      /   Reply  / 
  3. BoycotIdols

    Ze mag een kamer gaan bijbouwen in haar huis voor al dat edelmetaal.
    Een talent als dit moeten we koesteren.
    Maar nee, Nederland gaat liever aan de haal met het zoveelste gehypte talentenjachtdeelnemertje met een houdbaarheidsdatum van een half jaar.

      /   Reply  / 
    1. Jaap

      Wat een onzinreactie! Nederland gaat helemaal niet liever aan de haal met een talentenjachtdeelnemertje. Caro’s album staat al een jaar in de top 10. Al haar singles deden het goed. Haar album is 5x platina in Nederland. Dus ik snap niet waarom jij altijd die vergelijking met talentenjachtendeelnemers erbij moet halen? Dat heeft toch helemaal niks met het succes van Caro Emerald te maken?

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Sorry Jaap. De vergelijking gaat inderdaad mank.
        Wat Caro heeft bereikt zie ik al die deelnemers van shows niet bereiken. Maar ik bedoelde dat zo’n show helemaal niet nodig is om je in de picture te spelen. Zie Caro…

          /   Reply  / 
    2. Geesje

      En toch blijft hij (Boycot) zeggen Jaap, dat het geen frustratie is.
      Als bijna iedereen het over iemand heeft die een geweldigge prestatie heeft geboekt haalt hij erweer een talentenjacht bij.
      Bijna iedereen in Nederland heeft Caro haar album in huis en meneer doet net of dat er hier geen hond naar luisterd.
      Dat staat er bijna letterlijk.
      En nee de vergelijking gaat niet mank, het is een regelrechte domme opmerking.
      Hoezo Talentenjacht gefrustreerd?
      Maar dat ga je weer heel snel ontkennen.
      Muziek en talentenjacht gaat bij Boycot samen in een adem.

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Hallo schat, ben je weer?
        Nog steeds dezelfde onzin aan het verkondigen over dat ik gefrustreerd zou zijn? In hoeveel talen moet uit het uitleggen dat het niet zo is?
        En zeker wel gaat de vergelijking Caro Emerald —- talentenjachtdeelnemer volledig mank. Waarom snap je zelf ook wel hoop ik Geesje.

          /   Reply  / 
  4. Pingback: Caro Emerald krijgt gouden plaat in Verenigd Koninkrijk | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>