Buitenland pikt Zanger Rinus op

Met Met Marlous onder de Douche maakte Zanger Rinus zich legendarisch in Nederland. Maar ‘s mans nieuwste single Met Romana op de Scooter lijkt de grens over te gaan. Dat wil zeggen; de internationaal succesvolle weblog The Huffington Post heeft gisteren bericht over het videootje. Hoewel de schrijver geen idee heeft waarover Rinus zingt, is de weblog erg tevreden over de moves van Rinus en zijn vriendinnetje achterop de scooter.

“Gaat het om iemand die hier hoge ogen mee hoopt te gooien, of is het een groepje idioten dat in hun achtertuin een grappig filmpje maakt? Dat weten we dan misschien niet zeker, maar dat weerhoudt ons er niet van om het filmpje te blijven bekijken”, aldus The Huffington Post.

Tot een serieuze doorbraak in Amerika zal het wel nooit komen, maar wel leuk dat Rinus zo veel waardering krijgt voor zijn filmpjes.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Buitenland pikt Zanger Rinus op

  1. Henk

    Wat lachen is dit. Romana is wel overtuigender dan Rinus, ze is een echte P-ster in wording, ze wordt alsmaar uitdagender en durft wel steeds meer.
    En Pierre Kartner zal er ook wel om kunnen lachen.

      /   Reply  / 
  2. Stijn

    Nou idioten zijn het zeker niet, want zij komen niet op dit blog zoals die BoycotIdols/Johan van de Velde in al zijn schizofreniteit! Rinus en zijn ‘vriendinnetje’ zijn zwak begaafd, dus te intelligent om zich hier uit te laten over nog zwakkere van geest.

      /   Reply  / 
  3. Jordy

    Geen B-artiesten, niet eens C-artiesten… Z-artiesten van de bovenste plank.

      /   Reply  / 
  4. bart

    nooit van gehoord en dat wil ik zo houden. de aandacht uit amerika richt zich puur op het bizarre ervan, niks anders.

      /   Reply  / 
  5. Marlous

    Heb gehoord dat Rinus knock-out is gegaan door de rups, het werd hem teveel, Jip en Janneke champagne steeg naar zn hoofd en dus zijn elleboog ook tijdens de rups.

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Zanger Rinus maakt weer opwachting in Life4You | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>