Sziget Festival 2012 in Boedapest van start

Met onder meer Caro Emerald, Chef’Special, Kraak & Smaak, Jungle By Night

Vele duizenden Nederlandse muziekfans bezoeken deze dagen Sziget op het Óbudai eiland in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Ook een aardig aantal Nederlandse artiesten, waaronder Caro Emerald, is op het populaire festival te vinden.

Naast Caro treden onder meer Chef’Special, Kraak & Smaak, Heideroosjes, Jungle By Night, Dope D.O.D. en de Amsterdam Klezmer Band op. De bulk van het indrukwekkende programma bestaat uiteraard uit een groot aantal andere internationale topacts.

Het festival is officieus al begonnen (vandaag is de 0-dag) maar komt vanaf woensdag pas echt op stoom met onder meer Hurts, Placebo en dEUS. Check het hele programma hier. Caro Emerald staat donderdag van 16.30 tot 18.00 uur op het Pop-Rock Mainstage.

Er zijn via de officiële (Engelstalige) website nog gewoon kaarten te koop. Via de officiële Nederlandse site kan dit niet meer. Een volledige dagkaart kost 45 euro, maar je kan ook kiezen voor een halve dag (alleen de avond) of juist meerdere dagen.

De speciale Sziget A-trein direct vanaf Utrecht naar Boedapest is uitverkocht, dus als je last minute besluit om te gaan dan moet je zelf vervoer regelen. Per auto naar Boedapest reizen duurt ongeveer 13 uur. Meer info op sziget.hu en en op Twitter @szigetofficial

Live stream op Youtube
Er is ook een Sziget Festival Live Stream op Youtube, dus je kan heel veel optredens live volgen via het internet. Bekijk hier het Youtube-programma en de trailer:


Video op Youtube

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sziget Festival 2012 in Boedapest van start

  1. Ronald

    Zo eindelijk vermelding over dit festival hier.
    Ik heb het inmiddels al 87 keer bezocht.
    Voor festivalliefhebbers the place to be. Zo tof, zo’n crazy vibe…
    Dit jaar helaas moeten skippen.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    87 keer, iets te overdreven, 8 keer bezocht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>