Esmée Denters in The Voice UK

Nederlandse zangeres grijpt in The Voice UK haar tweede kans

De carrière van de 26-jarige Esmee Denters krijgt eindelijk een nieuwe impuls. De voormalige YouTube-sensatie doet komend weekend auditie in de Britse versie van The Voice. Dat meldt de BBC vandaag in een vooraankondiging.

Acht jaar geleden trok Esmée veel aandacht met het zingen van covers op haar eigen YouTube-kanaal. Het leverde haar uiteindelijk een internationale deal op bij het platenlabel van Justin Timberlake. Ze bracht haar debuutalbum en drie singles uit, en ging op tournee met onder meer Enrique Iglesias en Ne-Yo.

Daarna werd het stiller. Door bezuinigingen raakte Esmée haar platendeal kwijt en haar tweede album kwam niet van de grond. In 2012 zong ze nog de Dance 4 Life-single van Erik Arbores en in 2013 werkte ze mee aan het Koningslied.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Esmée woont en werkt al een tijdje in Londen, dus de keuze voor The Voice UK is op zich logisch. Laten we hopen dat ze ver komt!

De coaches in de Britse versie van The Voice zijn will.i.am (van The Black Eyed Peas), Tom Jones, Rita Ora en Ricky Wilson (frontman van Kaiser Chiefs).

Volg Esmée op Twitter en Facebook

Video: The Voice UK promo (zaterdag 20.00 uur Nederlandse tijd, BBC 1)

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Esmée Denters in The Voice UK

 1. Yoshi

  Verstandig dat ze voor London kiest en niet voor Nederland. Ik hoop dat ze die carrière krijgt, die ze eigenlijk al moet hebben gehad.

    /   Reply  / 
 2. Go

  Dom! The voice UK heeft nog geen enkele succesvolle artiest opgeleverd. Ze had mee moeten doen aan X factor Uk, dat is een RAZEND groot programmma daar en levert alleen maar HIT artiesten op. Meest recentelijk is Ella Henderson.

  Natalie La Rose heeft de spot van Esmee Denters al gestolen. Natalie La Rose doet het momenteel EXTREEM goed in Amerika met haar single ‘Nobody’!

    /   Reply  / 
  1. Martin

   Ze staat anders op 153 op iTunes US, Go ;) . Die Natalie La Rose.

   Hoe dan ook, het verhaal van Esmée is triest. Gevraagd om coach te zijn voor het eerste seizoen van The Voice of Holland, afgewezen; nu deelnemer aan The Voice UK.

     /   Reply  / 
  2. BéTé

   De single heet overigens ‘Somebody’ :)

     /   Reply  / 
   1. Go

    #97 op USA itunes nu! Ik zei t toch!

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

     Leuk.

     Welk soort genre is het?

       /   Reply  / 
 3. Goagain

  Martin je probeert slim te zijn, maar dat ben je niet. Je moet naar de radio updates kijken en die zijn HUGE! Ze staat nu op 125. Wanneer zij de top 20 bereikt op de radio dan zal dat ook te zien zijn op iTunes.

  Binnenkort hoor je dat ze top 10 is in Amerika. Alle radio zenders van clear channel staan achter haar en Billboard heeft dit nummer de bekroond tot de ‘hit van morgen’.

  Ik overdrijf niets, maar ik weet wel hoe de charts in Amerika werken.

    /   Reply  / 
 4. MASH

  Ik had nog nooit van die Nathalie La Rose gehoord. Echt tof dat ze als Nederlandse op het punt staat door te breken in de VS.

    /   Reply  / 
 5. BéTé

  Niet om negatief te doen hoor. Maar van Esmee horen we echt nooit weer wat. Kans is levensgroot aanwezig dat niemand voor haar draait omdat ze heel ‘gemaakt’ zingt. Moeilijk uit te leggen …. maar ze zingt (en doet) alles behalve naturel.

    /   Reply  / 
  1. Yoshi

   Ze heeft een beetje hetElfde geluid als Floortje Smit

     /   Reply  / 
 6. MASH

  Ik heb Esmee Denters nooit wat aangevonden. Veel te ‘Girl Next Door’ en vind haar geen prettig stemgeluid hebben.

    /   Reply  / 
  1. Marcus Lucas Auteur

   Goed dat je het zegt! Ik had het gemist maar zal haar prestaties in de show in de gaten houden.. is leuk!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>