Daar gaan de Klubbheads weer. Top 10-hit in Engeland

Say Say SayEens in de zoveel tijd duiken de Klubbheads op. Als ze dat dan doen, laten ze er geen gras over groeien. Het nummer Say Say Say, uitgebracht onder de naam Hi_Tack, is deze week een vette hit in Engeland. Vanuit het niets komt de track binnen op de 8ste plaats in de officiële top 40. Het is de derde keer dat de Klubbheads dit flikken. In 1996 scoorden ze met Klubbhopping, drie jaar later was het met de productie The Launch van DJ Jean. Het succes blijft echter niet beperkt tot Engeland alleen.
Koen Groeneveld en Addy van der Zwan, de breinen achter Klubbheads, brengen het nummer in meer dan 40 landen uit. In Duitsland wordt de track al wekenlang gedraaid in discotheken, het staat dan ook hoog in de dance charts. In Frankrijk nadert Say Say Say de top 10. In de Nederlandse Single Top 100 stijgt het nummer in de vijfde week naar positie 15.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>