Fans genieten massaal na van Armin van Buuren in Ahoy’

Armin van BuurenBij Armada Music hebben de champagnekurken ongetwijfeld geknald dit weekend, want de dvd Armin Only – The Next Level is vanuit het niets op 1 binnengekomen in de dvd muziek top 20. Daarmee verstoot Armin U2 van de eerste plaats, en blijft de deejay landgenoot André Rieu voor, die de afgelopen weken zo af en toe ook al die lijst aanvoerde. De dvd van Armin is een registratie van het prestigieuze optreden in Ahoy’ op 8 november van vorig jaar. Daarnaast biedt de dvd videoclips en extra’s.
De sessie van Armin in Rotterdam nam 9,5 uur in beslag, maar dat weerhield 10.000 fans er niet van om naar Ahoy’ af te reizen. Zij zijn waarschijnlijk degenen die de dvd massaal in huis hebben gehaald, anders was Armin niet zo snel naar de eerste plaats gestegen.

Van Buuren kon deze week al meer goed nieuws bijschrijven; hij is genomineerd voor een Edison en de fameuze Godskitchen in Auckland heeft de dj weten te boeken voor de heropening van de dancetoko in Nieuw-Zeeland, waar ook Erick Morillo zal optreden. Daarnaast bestaat er grote vraag naar Armins remix van Love You More van Racoon, dat eerdaags toch echt op single moet verschijnen. Tiësto moet op zijn tellen gaan passen met deze geduchte concurrent…

Zie ook:
- Armin van Buuren neemt Racoon op sleeptouw
- Armin gaat voor de beste dj-set ooit
- Wendy Snijders, Pete Philly, Kaiser Chiefs en Il Divo favoriet voor Edison

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fans genieten massaal na van Armin van Buuren in Ahoy’

  1. Quincy D.

    Ook ik heb deze DVD al een tijdje in huis. Ik was er namelijk ook geweest en Armin draaide echt super. Ben ook zeer benieuwd wanneer Armin’s Remix van Racoon uitkomt. Ik hoop zo snel mogelijk, want het is echt een mooi nummer! Helemaal te gek trouwens dat de DVD op 1 staat.
    Armin het gaat steeds beter met je,
    GA zo door!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>