DJ Jean melkt grootste hitsucces The Launch uit

DJ Jean. Jarenlang verneemt het grote publiek niets van hem, duikt ie toch opeens weer op. In 1999 scoorde hij een grote hit met The Launch en acht jaar later vindt hij het tijd voor een nieuwe versie van het nummer. Daarom krijgt The Launch Relaunched deze maand nog een wereldwijde release.

The Launch is door zes collega's onder handen genomen en al die mixen verschijnen op de cd-single. Ook wordt er een nieuwe videoclip gemaakt bij één van de mixen.

Zelf vond ik de '99-versie al niet om aan te horen en ik vermoed dat het met de 2008-versie niet anders zal zijn. Wel past het goed in het huidige tijdsbeeld, waarin dance-producers steeds sneller hun eigen werk onder handen nemen. Charly Lownoise en Mental Theo zijn al langer bezig met het uitmelken van eigen succes, ook The Sunclub heeft er een handje van hun enige succes tot in den treure uit te melken.

Onderstaand alvast een promo voor The Launch Relaunched:

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “DJ Jean melkt grootste hitsucces The Launch uit

  1. michel

    En jij schrijft over muziek..?
    “DJ Jean. Jarenlang verneem je niets van hem, duikt ie toch opeens weer op.”

    Kom op zeg..
    Recent bracht hij nog sexy lady uit..
    En daarvoor Feel it..

    Daarbij is The launch vorig jaar ook uitgebracht door Camouflage/Powerage onder Berkmusic.
    Dus waarom zal hij hem niet eens weer uitbrengen..:P
    Geld=geld..

      /   Reply  / 
  2. maarten

    ik heb de afgelopen jaren genoeg van hem gehoord hoor o.a. every single day, feel it, en sexy lady en dat vond ik alledrie goede nummers. ook the launch vind ik best een goed nummer.
    maar het nummer nu opnieuw uitbrengen vind ik een beetje zwak

      /   Reply  / 
  3. Chris

    Ja, ik snap ook niet zo goed het bericht van Herman Roggeveen, want het klopt namelijk niet. Beetje zuur geschreven ook…

      /   Reply  / 
  4. Dani

    Jammer inderdaad, de negatieve ondertoon die de schrijver door laat schemeren in z’n stuk. Duidelijk geen fan van Jean, die er vroeg bij was en nog steeds op de betere feesten draait. Ook technisch gezien een van de betere van Nederland, en het uitmelken van één van je eigen hits…, tsja.. beter goed gestolen dan slecht uitgevonden!

      /   Reply  / 
  5. Ronald

    Jammer die laatste reactie. Lijkt wel of iedereen maar fan moet zijn van die Jean.
    Fout gedacht. Voor als je het nog niet duidelijk is Dani, er zijn ook mensen die NIET van die gast houden. Ik ben het bijvoorbeeld eens met het stuk van de schrijver. The Launch, come on dat was niks anders dan het meerdere malen herhalen van een melodietje. Vreselijk moeilijk -NOT!-

      /   Reply  / 
  6. Lionel

    http://www.whitevilla.nl/records/

    Op de achtergrond hoor je alvast “The Launch Relaunched”; is ondertussen ook alvast “Grand Slam” op SlamFM…

    Heel eerlijk moet ik zeggen… Ik vind hem minder dan het origineel, daar heb ik nog wel lekker op staan ‘hossen’ in de discotheek destijds. Deze versie is mij wat simpel.

      /   Reply  / 
  7. Roy

    De niewe versie is van deze tijd en dus goed gedaan! Gelijk na de launch relaunched waarvan er op 20 januari een releaseparty zal zijn in http://www.panama.nl zal jean met een NIEUWE single uitkomen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>