Hit of shit: Ferry Corsten feat Maria Nayler – We Belong (video)

Ferry Corsten is één van de grootste deejays van ons land. Samen met Tiësto en Armin van Buuren behoort hij toch wel tot de absolute top in populariteit gemeten. Zijn singles vond ik niet altijd even goed, maar met We Belong heeft hij toch wel een heel sterk staaltje afgeleverd. Ik hou d’r wel van, die ijle vocalen. En in dit geval een heel fraaie beat en melodie. Vooral het tempo in dit nummer maakt het echt onweerstaanbaar.

Ja, ik vind dit eigenlijk wel het beste singeltje dat Ferry ooit afleverde. Het is afkomstig van zijn meest recente album Twice in a blue Moon.

Check ook die videoclip. De zangeresjes zijn gehuld in blauwe pakjes die sterk doen denken aan het pakje dat Jerney Kaagman ooit droeg voor de videoclip van Weekend van Earth & Fire. Alleen zijn de danspasjes nu wat hipper geworden. En de meisjes wat knapper (no offense Jerney).

Ferry’s lekkerste nummer, wat mij betreft verdient hij het er een dikke hit mee te scoren. Wat jij?

We Belong

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>