Hit of shit: DJ Jean – New Dutch Shuffle (video)

En iedereen maar denken dat Sieneke ontzettend ouderwets is met haar draaiorgel in Ik Ben Verliefd (shalalie). Toevallig was DJ Jean al bezig om het straatinstrument weer helemaal hip te maken. Het draaiorgel heeft namelijk een speciale rol in de nieuwe single The New Dutch Shuffle. Kijk Jean eens met zijn Prodent-glimlach met het centenbakkie rammelen. Nu maar hopen dat mensen het liedje mooi genoeg vinden om een eurootje uit hun portemonnee te kloppen.

Jean heeft zijn nummer dus de New Dutch Shuffle genoemd, alleen hoor ik niet echt wat er nieuw aan is. Het klinkt als een allegaartje van al zijn voorgaande werk en wat kunstjes van andere deejays. Alleen dat draaiorgel is dus wel een unieke catch, maar of je daar nu de strijd mee wint?

Of zal de titel slaan op het dansje, zoals de Macarena, Lambada en dansjes uit Single Ladies en Que Si Que No uitgroeiden tot klassieke dansjes uit de videoclip? In dat geval hadden de dansers het wel iets eenvoudiger mogen aanpakken, nu is deze shuffle alleen weggelegd voor de geoefende danser.

Een te moeilijk dansje en een niet vernieuwend nummer dus. Soms houdt het grote publiek echter van herkenbaarheid. En dan kan een nummer dat bekend in de oren klinkt maar toch net even anders in elkaar steekt opeens heel erg aanslaan. Eens zien of DJ Jean dat mazzeltje heeft.

DJ Jean - New Dutch Shuffle

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hit of shit: DJ Jean – New Dutch Shuffle (video)

  1. Martijn

    Jammer dat dat draaiorgel pas helemaal op het einde zit. Had best een prominentere rol mogen hebben.

      /   Reply  / 
  2. Ricardo

    Wat een kansloos nummer….

      /   Reply  / 
  3. Incognito in Belgie

    Ik schaam me dood!!! Zijn we net van het klompen imago af….komt die vergane glorie met een draaiorgel en een nederlands huppeltje!!!???
    Waar gaat dit over???

      /   Reply  / 
  4. Valentijn

    Deze man is shit, zijn muziek is shit, zijn looks zijn shit, hij houdt van shit, kortom wegwezen ermee!

      /   Reply  / 
  5. Rick

    dit nummer is egt de shit, ik zie iedereen hier egt wel op los gaan in de club of disco. alleen het draaiorgel is kansloos…. maar daar kun je mee knippen en plakken ej :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>