Armin Only 2010 in Jaarbeurs Utrecht; ook live op NL3

Armin van Buuren is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot beste deejay ter wereld door DJ Mag. Een knappe prestatie. De dj trapt vanavond zijn wereldtournee af in de Utrechtse Jaarbeurs. BNN heeft weer de deal weten te maken dat dit live mag worden doorgeprikt op Nederland 3. De registratie is extra lang omdat er een special guest is die BNN de kijker niet wil onthouden.

BNN meldt: “Armin mag zich met recht de koning van de draaitafels noemen. Dit jaar is hij door het toonaangevende Britse blad DJ Magazine voor de vierde keer achtereen verkozen tot ’s werelds beste dj. Armin heeft al zeven jaar lang elke dinsdagavond zijn eigen show in de Amnesia op Ibiza. Op vrijdagavond presenteert hij wekelijks het programma A State of Trance bij radiostation Slam!FM. Armin heeft samengewerkt met verschillende grootheden uit het vak en heeft inmiddels vier albums uitgebracht.”

Armin Only, 0.00 uur, BNN (NL3)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>