Nederlandse editie DJ Mag gelanceerd

Nederlandse versie van toonaangevend dancemagazine vanaf dinsdag in de winkel

DJ Mag is in Nederland vooral bekend van de invloedrijke DJ Mag Top 100, de jaarlijkse ranglijst van de honderd beste dj’s ter wereld. Maar dat gaat nu veranderen, want maandagavond is in de Air in Amsterdam de eerste Nederlandse editie gelanceerd.

Hoofdredacteur Anthony Donner: ‘Het kon het niet uitblijven dat het grootste dancemagazine nu ook in Nederland verschijnt.’ In het eerste nummer van onze eigen Hollandse DJ Mag staat onder meer een interview met – hoe kan het ook anders – Armin van Buuren. Een jaarabonnement kost 59 euro, en je kan een tientje korting krijgen.

DJ Mag bestaat sinds 1991 en is van oorsprong Brits. Inmiddels verschijnt het blad al in tien landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten. De Nederlandse editie zal acht keer per jaar uitkomen in een oplage van 15.000 exemplaren.

In de 15 jaar dat lezers van het tijdschrift hun stem uitbrachten voor de DJ Mag Top 100, werd acht keer een Nederlander verkozen tot beste dj. Vorig jaar Armin van Buuren voor de vierde keer. Tiësto werd drie keer uitgeroepen tot de nummer één dj van de wereld.

Meer info djmag.nl en volgen kan op @DJMagNL en facebook.com/DJMagNL

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>