Hit of Shit: Ferry Corsten – Many Ways (video)

Eerste singlerelease in 2013 met feature van Jenny Wahlström

Er kwam een tijd weinig nieuws van Ferry Corsten, maar hij heeft op de valreep toch nog een single in 2013 uit. Een samenwerking met de Zweedse zangeres Jenny Wahlström. De release valt samen met de start van de Full On Ferry-Tour in Australië waarbij de dj onder meer Sydney, Perth en Melbourne aandoet.

Het is een fijne trancetrack die het op de radio ook goed kan doen. Ferry: ‘Leon Palmen had mij een demo gestuurd met de zang van Jenny en ik was gelijk om. Ik heb al het andere productiewerk laten vallen en heb me vijf dagen opgesloten in de studio om deze track te maken. Ik ben ontzettend trots op het resultaat’.

Het nummer is verder prima ontvangen in de dance-scene met een top 3-notering in de Beatport Trance Chart. Momenteel staat ie daarin op de tiende plaats. In iTunes begon Many Ways echter op een virtuele 278ste plaats, dus daar heeft de single nog heel wat terrein te winnen voordat ie überhaupt in de Top 100 komt.

Download Many Ways op iTunes

Ferry Corsten ft Jenny Wahlström - Many Ways

Loading ... Loading ...

Volg Ferry ook op Twitter en Facebook.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>