Armin van Buuren genomineerd voor Grammy Award

This Is What It Feels Like in race voor belangrijkste muziekprijs

De nominaties voor de Grammy Awards zijn vrijdagnacht onthuld, en daar bevindt zich een Nederlander onder! Armin van Buuren is genomineerd voor de prestigieuze muziekprijs in de categorie Best Dance Recording.

Armin kan de award winnen voor zijn zomerhit This Is What It Feels Like. Hij kwam het nieuws te weten via Twitter. ‘OMG!! Really?’, was zijn eerste reactie. ‘Ik word helemaal gek hier! Ben ik echt genomineerd voor een Grammy?’

Hij is niet voor niets zo blij, want de Amerikaanse Grammy is de belangrijkste muziekprijs ter wereld, vergelijkbaar met de Oscars voor de filmwereld.

Andere kanshebbers in deze categorie zijn Duke Dumont ft A*M*E & MNEK met het nummer Need U (100%), Calvin Harris en Florence Welch met Sweet Nothing, Kaskade met Atmosphere, en Zedd ft Foxes met de single Clarity.

De Grammy’s worden op 26 januari in Los Angeles uitgereikt.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Armin van Buuren genomineerd voor Grammy Award

  1. Johan van de Velde

    Heel leuk nieuws!
    Ben zelf geen grote Dance liefhebber, maar heb dit This Is What… altijd een erg sterk nummer gevonden (lees de originele Hit of Shit er maar op na, haha).
    Ik weet niet hoe succesvol de single was in de USA, maar ik zou denken dat het een prima kans maakt op de Grammy.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>