Helaas geen Grammy Award voor Armin van Buuren

Zedd feat. Foxes wint Grammy Best Dance Recording voor Clarity

De Grammy Award voor Best Dance Recording is dit jaar gewonnen door Zedd featuring Foxes voor het nummer Clarity. Onze eigen Armin van Buuren was in die categorie genomineerd voor zijn monsterhit This Is What It Feels Like.

Hij feliciteerde de winnaar op Twitter. ‘Teleurgesteld dat ik niet gewonnen heb, maar ach… Bedankt voor de eer genomineerd te zijn’, aldus Armin. Nadat zijn nominatie in december bekend werd zei hij al dat Zedd een grote concurrent was.

De Grammy Awards show vond zondagnacht vanaf 2.00 uur Nederlandse tijd plaats, maar een aantal categorieën werden vooraf uitgereikt. Daaronder die in het dance-genre. Daft Punk won de Grammy voor Best Dance/Electronica Album.

Tijdens de daadwerkelijke awardshow bleek Daft Punk als grote winnaar uit de bus te komen. De Franse electro-dance act won ook nog Best Record voor Get Lucky en Best Album voor Random Access Memories. Royals van Lorde won de Grammy voor Song of the Year en Macklemore & Ryan Lewis Best New Act.

Macklemore & Ryan Lewis wonnen ook nog drie andere Grammy’s in de rap-categorieën. Verder waren er nog awards voor onder meer Rihanna, Alicia Keys, Justin Timberlake, Imagine Dragons, Black Sabbath en Vampire Weekend.

Alle genomineerden en winnaars zie je hier op een rij.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>