Nicky Romero primeurt dance-track Anouk (video)

Check hier de primeur van het geweldige Feet On The Ground

Er is al veel geschreven over de Anouk-Nicky Romero-samenwerking. Nu is er eindelijk geluid! Nicky draaide de song Feet On The Ground dit weekend live.

Op het Ultra Music Festival in Miami, onderdeel van de Winter Music Conference, was het nummer voor het eerst te horen. Anouk zei eerder dat het keiharde club-banger zou zijn, en ze zei niets te veel. Dit klinkt heel erg vet!

Nu al een geweldige track, en we hebben alleen nog maar een live-versie. Wanneer Feet On The Ground officieel uitkomt is nog niet bekend, maar de kwaliteit van de live-rip is volgens mij hoog genoeg voor een Hit of Shit-poll!

Nicky Romero ft Anouk - Feet On The Ground

Loading ... Loading ...

• Anouk-Romero-song wordt ‘keiharde club-banger’
• Armin, Hardwell en Garrix winnen Dance Awards

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nicky Romero primeurt dance-track Anouk (video)

  1. BéTé

    I LOVE IT !! SUPER VET GAAF :)

      /   Reply  / 
  2. Anne

    Raar, dat ik als grootste Anouk fan op shit stem. Ik ben fan van haar omdat ik van rock hou, niet van dit. ALSJEBLIEFT ANOUK DOE NIET MEE AAN DE DANCERAGE EN BLIJF BIJ HET OUDE.

      /   Reply  / 
  3. Joyce

    Ik vind het wel gaaf, ben ook een Anouk fan, en Anouk is niet bang om eens wat nieuws uit te proberen, dat waardeer ik juist enorm van haar en ook deze stap vind ik weer geweldig dus heb ik voor HIT gestemd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>