Goud voor Step Back van Chocolate Puma

Step Back was eerder 538 Dance Smash en Grandslam op SLAM!FM

Het Nederlands dj en producer-duo Chocolate Puma heeft uit handen van radio-dj Ruud de Wild een gouden award ontvangen voor hitsingle Step Back.

Chocolate Puma bestaat uit Gaston Steenkist (DJ Dobre) en René ter Horst (DJ Zki). De single Step Back, in samenwerking met de Britse hiphopper Kris Kiss, kwam in mei uit op dancelabel Powerhouse Music en is inmiddels tienduizend keer verkocht en meer dan een miljoen keer gestreamd op Spotify.

In de Single Top 100 leidde Step Back de afgelopen zomer een onopvallend bestaan. De track piekte eind mei op de 48ste plaats en hield het tot half augustus in totaal dertien weken vol in de hitlijst. Zo blijkt maar dat een topnotering in de charts niet perse nodig is om een hit te scoren.

De mannen van Chocolate Puma zijn al zo’n twintig jaar actief in de muziek. Onder diverse namen brachten zij ruim 200 nummers uit. Daaronder ook een nummer 1-hit in de US Dance Charts en top 5-noteringen in Groot-Brittannië.

Chocolate Puma - Step Back

Loading ... Loading ...

Video: Chocolate Puma ft Kris Kiss – Step Back • iTunes

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Goud voor Step Back van Chocolate Puma

  1. Gustin81

    Vreemd. Hij kwam volgens mij tot nummer 48. En platina??

    Sorry, ik kon het niet laten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>