Yellow Claw ft Ayden op 1 in iTunes-chart

Wordt Till It Hurts een grotere hit dan Thunder, Shotgun en Krokobil?

Het heeft er alle schijn van dat Till It Hurts van Yellow Claw met Ayden een geslaagde opvolger is van Shotgun met Rochelle. De single is sinds vandaag officieel uit en knalt meteen naar de toppositie in de Nederlandse iTunes-chart.

De internationale reacties zijn ook zeer positief. Er zijn zelfs mensen die vinden dat Nederland een keer een nummer als dit naar het Songfestival moet sturen. Ja, na afgelopen twee jaar wordt van Nederland op dat festival alleen nog het heetste van het heetste verwacht, en Yellow Claw hoort daar absoluut bij.

Bizzey, Nizzle en Jim Aasgier schreven Till It Hurts met Brahim Fouradi, Joris Titawano, Max Oude Weernink en David Quiñones. Die laatste schreef eerder voor onder anderen Beyoncé, The Pussycat Dolls, Enrique Iglesias, Jason Derulo, JLo, Usher en Flo Rida. Duizelingwekkend, zoveel grote namen.

Till It Hurts steeg in zijn tweede week naar de 52ste plaats in de Single Top 100. De videoclip werd vorige week gelanceerd en is inmiddels ruim 700 duizend keer bekeken. In de NL Spotify Charts scoort de track momenteel in de top 25.

Daar komt nu de topscore in iTunes bij, dus een verdere stijging in de Single Top 100 is al zo goed als zeker. Maar gaat het nummer de piekposities van Thunder (nummer 10), Shotgun (nummer 9) en Krokobil (nummer 5) overtreffen? Till It Hurts zou dan zomaar de grootste Yellow Claw-hit tot nu toe kunnen worden!

Till It Hurts op iTunes en Spotify

Yellow Claw ft Ayden - Till It Hurts

Loading ... Loading ...

Officiële videoclip

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Yellow Claw ft Ayden op 1 in iTunes-chart

  1. G

    Wow dit is echt goed en dat meisje is BLOEDMOOI!!! In the UK kan dit zo een nr. 1 hit worden!

      /   Reply  / 
  2. BéTé

    Top-plaatje hoor! En de clip heeft een mooie internationale look … en daar draagt Ayden zeker ook toe bij.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      3 minuten is wel kort :(

        /   Reply  / 
      1. Johan.van.de.velde

        Lang genoeg, voor mij… :)

        Maar ik moet wèl toegeven: prima productie.

        Is dit een andere mix dan bij het vorige bericht?

          /   Reply  / 
        1. sanne ter have

          Johan ga maar weg! en doe iets nuttigs. wand jij vind toch alle liedjes slecht. als jij het beter kan waarom ken ik jou dan niet? HAHAHAHA

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>