Hit of Shit: Made in June – Is This Real (video)

Feilloze dance-track heeft het in zich door te stoten in de mainstream

Dat de dance-industrie gedomineerd wordt door mannelijke dj’s en producers is een feit waar ik me al weleens eerder over heb opgewonden, maar ze zijn er wel, de vrouwen in de dance. De Nederlandse dj Made in June bijvoorbeeld!

Made in June, artiestennaam van June te Spenke, lanceerde de afgelopen twee jaar al drie singles. Haar debuutsingle You And I werd meteen uitgeroepen tot 538 Alarmschijf en alle drie de nummers bereikten op zijn minst de Tipparade.

Haar video’s op YouTube halen honderdduizenden views en op Spotify staat You And Me zelfs al op 3,2 miljoen plays. Kortom, June beweegt tegen een doorbraak aan. De definitieve klapper in de mainstream hitlijsten moet echter nog komen.

Is This Real nu is een nummer dat het in zich heeft om door te stoten. Het is een feilloze dance-track. Catchy, goede vocals, vette productie. Of de single echt een hit wordt zal afhangen van de media-aandacht en de nodige airplay.

Is This Real • SpotifyDeezeriTunes

Made in June - Is This Real

Loading ... Loading ...

Video: Preview Is This Real (Radio Edit)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Made in June – Is This Real (video)

  1. Johan van de Velde

    Ligt het nou aan mij of is dit inderdaad gewoon hartstikke ‘boring’?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>