Lowlands pimpt zijn campingterrein

FestivalcampingLowlands is zo ongeveer het beste festival dat ons land rijk is. Het terrein is uitstekend (met asfalt!), de diversiteit in podia is erg fijn en de voorzieningen op het terrein, zoals talloze eettentjes, zijn om je vingers bij af te likken. Alleen die camping, hoe goed ook voor een festival, blijft behelpen. Matige douches, nog matiger toiletten en ronduit gore plaszuilen. Om nog maar te zwijgen over het veld na een fikse regenbui. Afijn, it’s all in the game als je gaat camperen. Maar met de innovaties die Lowlands van plan is, zal die camping straks wel de beste van het land zijn.
Naast het Lowlandsterrein ligt het campingveld. Aanvankelijk wilde de gemeente hier recreatiehuizen bouwen, maar daarmee zou Lowlands een probleem hebben. En dat grootse festival is de gemeente ook wat waard, dus is er gekozen voor een compromis. Er wordt de helft van het aantal huizen gerealiseerd, de rest blijft beschikbaar voor Lowlands.

Waar zit ‘m de meerwaarde in voor Lowlands? Wel, die recreatiehuizen behoeven enige infrastructuur. Zoals bestrating enzo, misschien een winkeltje of wat andere voorzieningen. En daar profiteert de Lowlands-bezoeker straks weer van!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lowlands pimpt zijn campingterrein

  1. Ronald

    Gelukkig zeg, dat heen en weer geslenter als je helemaal achterin terecht kwam…

      /   Reply  / 
  2. Dries van de Wal

    Geachte heer Roggeveen,

    Ik weet niet hoeveel festival u per jaar bezoekt maar ik vind de douches en toiletten op Lowlands beter asl menig festival. Als je de sanitaire voorzieningen vergelijkt met b.v. Rock Werchter, sziget of Pinkpop zijn ze bij Lowlands erg goed bezig.
    En Ronald veel slenteren hoort bij een festival dus goede schoenen kopen en gaan.

    Gr,

    Dries van de Wal

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>