The Sheer, Brace en Lange Frans & Baas B op Bevrijdingsfestivals

Lange Frans & Baas BDit jaar zullen The Sheer, Brace en Lange Frans & Baas B per helikopter het land doorkruisen op Bevrijdingsdag, 5 mei. Vooral de keuze van die laatste is opmerkelijk; hoe toepasselijk zou het zijn geweest om dit rapduo vorig jaar tot Ambassadeurs van de Vrijheid te verkiezen, vlak na hun monsterhit Zinloos. Toen koos het Nationaal Comité 4 en 5 Mei echter voor Ali B, Beef en Thé Lau.

Het Comité kiest elk jaar een aantal muzikanten uit om dat jaar als ambassadeur op te treden. Via de Bevrijdingsfestivals door het land kan het zodoende jongeren betrekken bij de herdenking en de festiviteiten rondom het einde van de Tweede Wereldoorlog.
Lange Frans en Baas B bezoeken Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Almere om het onderwerp mensenrechten aan te kaarten. Brace is te zien in Assen, Groningen, Wageningen, Den Bosch en Roermond. Hij besteedt aandacht aan de verwerking van oorlogservaringen en de opbouw van vrede. The Sheer reist via Leeuwarden, Rotterdam en Zwolle naar Vlissingen met een interactieve show over democratie als voorwaarde voor vrede en vrijheid.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “The Sheer, Brace en Lange Frans & Baas B op Bevrijdingsfestivals

  1. joyce

    BAASB IS VET LEKKAH DING!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>