Ontpopt The Sheer zich weer tot festivalkoning?

The SheerTwee zomers geleden stonden ze zo ongeveer op elk festival dat Nederland rijk is: The Sheer. Deze zomer is die rol weggelegd voor Racoon, maar die Zeeuwse band heeft de hete adem van de Haarlemse collega in de nek. Want The Sheer is toegevoegd aan de line-up van Parkpop. Dat terwijl The Sheer ook al is bevestigd voor Meddle Pop, Dauwpop, Pinksterfeesten in Beckum, Puddingpop, Trailerpop, Luxgsm festival (Luxemburg), Dijkpop, Popshop en de Nijmeegse Vierdaagse. En met nog een lange zomer voor de boeg, kunnen daar nog heel wat data aan worden toegevoegd.
Naast The Sheer zijn ook Kelis, Di-rect, Ziggi en Senna bevestigd voor Parkpop. Eerder is onder andere de komst van Melanie C, Infadels, Normaal en The Kooks al onthuld.

The Sheer lijkt dus weer helemaal terug. Het is ook een leuke festival-act. En dit keer lijkt de band ook af te stevenen op een echte hit. De single The Girl that Lost her Mind komt morgen binnen in de top 20 van de Single Top 100, een lijst gebaseerd op alleen verkopen. Zo uit mijn hoofd heeft The Sheer dat niet eerder bereikt. Weliswaar heeft The Sheer al eens bij de bovenste tien van de Mega Top 50 gestaan, maar die lijst wordt voor een belangrijk aandeel bepaald door airplay.

Zie ook:
- Daar zijn ze weer: The Sheer
- Parkpop boekt progressiever

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>