Lowlands bevestigt hele zwik nieuwe namen

De organisatie van Lowlands heeft weer een hele trits nieuwe namen bekendgemaakt en daar zit flink wat Hollands glorie tussen. Gaan we: De Jeugd van Tegenwoordig, JunkieXL, Pete Philly & Perquisite, Bart Skils, GEM, Hit Me TV, Jeremy's, Kraak & Smaak, Le Le, Lucky Fonz III, Shinedoe, The Girls en The Opposites. Eerder werden al Anouk en Claw Boys Claw bevestigd voor het leukste festival van Nederland.

Het begint zodoende een mooi rijtje namen te worden. Ook goed dat Lowlands gewoon doorgaat met het boeken van nieuw talent, nu de zogeheten Essent Awards Winnaars zijn weggevallen door het verdwijnen van die prijs.

De Jeugd van Tegenwoordig zette 2 (of is het inmiddels 3?) jaar geleden al eens Lowlands op zijn kop. Die editie deed iedereen de 'Stofzuiger' en was er van alles Watskeburt.

Zelf hoop ik vurig dat Voicst nog wordt toegevoegd aan de line-up en zZz zou met een nieuwe plaat in het vooruitzicht ook wel erg gaaf kunnen zijn.

De volledige line-up tot nog toe vind je hier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>