Bravo op Lowlands te klein voor The Opposites

The Opposites op Lowlands. 'Gezellig', denk ik dan. Dat hebben meer mensen gedacht. Wie even voor aanvangsttijd kwam aanlopen bij de Bravo, kwam bedrogen uit. De tent puilde letterlijk uit en er was geen doorkomen aan. Dom, Lomp & Famous mag in de hitlijst dan geen grote hit zijn geweest, op de straat des te meer.

De Bravo is toch geen kinderachtige tent op Lowlands. Ik schat dat je er zo'n 10.000 mensen in huisvest en dat er nog eens 2.000 mensen omheen kunnen staan en dan redelijk goed het optreden kunnen volgen. Vanmiddag waren er veel – maar dan ook veeeeeel – meer belangstellenden.

The Opposites kregen slechts een half uurtje de tijd voordat ze het Bravo-podium moesten overdragen aan De Jeugd van Tegenwoordig. En ook zij krijgen het festivalpubliek moeiteloos plat met een strakke set en de nodige kunstjes. Nederhop op Lowlands is heet, heel heet!

Foto's: 3VOOR12/VPRO

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bravo op Lowlands te klein voor The Opposites

  1. James

    en ik stond vooraan want wij waren er al een uurtje vantevoren gaan zitten :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>