De comeback van 2 Unlimited op Koninginnedag Museumplein (foto’s)


Tja, ik ben toch maar even naar het Museumplein gelopen. Ruim vier uur onafgebroken tv gekeken en de aanslag tot me door laten dringen. Ik moest er even van weg, en wist dat 2 Unlimited ongeveer bijna ging optreden. Wat welkome afleiding.

Ik was vroeger enorm fan van 2 Unlimited. Inmiddels luister ik liever naar heel andere muziek, maar ik keek toch al dagen uit naar dit stukje jeugdsentiment. En het kippenvel stond me op de armen toen Get Ready 4 This over het Museumplein schalde. Verder kwamen Let the Beat Control Your Body, No Limit, The Real Thing en Tribal Dance nog voorbij. Gaandeweg viel me op hoe ontzettend vlak al die liedjes toch zijn – of het lag aan het overwaaiende geluid – en ook hoe oningewikkeld de melodietjes en beats eigenlijk zijn.

Desondanks was er veel plezier van de gezichten van Ray en Anita af te lezen. En de extase op het Museumplein bij het horen van Get Ready 4 This en No Limit is onbeschrijflijk.

Nee, geen spijt dat ik ben gegaan. Maar na het optreden van Anita en Ray was ik er ook wel weer klaar mee op het Museumplein. Toch een rare sfeer.

De foto’s:

En bekijk ook deze bijzonder fraaie ANP-foto, die een stuk dichterbij stonden dan ik.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “De comeback van 2 Unlimited op Koninginnedag Museumplein (foto’s)

  1. Vernon

    Bedankt voor dit verslag. Inderdaad, ook ik stond er met een dubbel gevoel, maar ik denk met ons nog 300.000 andere mensen op dat museumplein. Toch heb ik genoten van hun tweede comeback optreden… op naar het derde ? ? ? ?

      /   Reply  / 
  2. Richard

    Net de filmpjes van 2 unlimited gezien op youtube en moet zeggen,,,ook ik kreeg kippenvel! En goed live gebracht!

      /   Reply  / 
  3. Vernon

    Ik ben alleen nog aan het zoeken naar iemand die de videostream van 538 heeft opgenomen en wil sharen…. Mijn opnames met de mobiele telefoon zijn toch niet zo goed haha

      /   Reply  / 
  4. BlueFire

    Ze waren geweldig. Een ontzettend moeilijke opgave om toch nog een sfeertje te creeeren na al dat vervelende nieuws uit Apeldoorn, en ze gingen ervoor!

    Wat een ongeloofelijke uitstraling en power daar op het podium hebben die twee samen! Alsof ze nooit weg waren geweest! Kippenvel!
    Ook ik zou graag een videostream willen zien!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>