Concert at Sea verkoopt uit: 80.000 muziekliefhebbers naar Renesse

Het is deze zomer bijna elk weekend raak: ergens in het land is wel een groot muzikaal evenement. Afgelopen weekend stonden we massaal in Volendam voor Votown Allstars, dit weekend zijn het Concert at Sea, Parkpop en het afscheidsconcert van Krezip waar de muziekliefhebber heengaat. Concert at Sea maakt vandaag bekend uit te verkopen. Dat betekent dat er dit weekend 80.000 mensen zijn te vinden in Renesse.

Het is pas de vierde editie van het sympathieke festival, dat in no-time tot één van de grootste muziekevenementen is uitgegroeid. Dit jaar heeft de organisatie Marco Borsato weten te strikken en dat kan uniek genoemd worden. De zanger leent zich zelden voor een festival, liever verkoopt hij een stadion uit op eigen naam.

Vanavond zijn het Marco Borsato, Racoon en VanVelzen die de kar moeten trekken. Morgen zijn er optredens van Bløf, Maria Mena, Ed Kowalczyk (Live), Bertolf, Ilse deLange, IOS en Golden Earring. Muziek voor de massa dus en dat komt prima uit, getuige het enorme strand dat voor het podium ligt.

Er zijn nog 2000 kaartjes aan de kassa te koop, maar de ervaring leert dat deze snel weg zijn. Veel plezier aan een ieder die gaat!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>