Lowlands voor tweede keer dit jaar uitverkocht

Vanmorgen zijn er 164 kaarten voor Lowlands in de voorverkoop gegaan. Die meteen ook allemaal zijn uitverkocht. De organisatie kon de kaartjes aanbieden door tickets die via zwarthandel zijn verkocht ongeldig te maken. Lowlands verwacht de komende weken vaker tickets ongeldig te moeten maken, waardoor er dus weer geldige kaartjes in de verkoop kunnen gaan. Wie dus nog geen toegangsbewijs heeft maar deze wel graag wil kopen, moet dus alert blijven op acties van de organisatie.
Eric van Eerdenburg, festivaldirecteur van Lowlands: “Ik realiseer me natuurlijk ook dat het Lowlandskaartje op dit moment veel meer waard is, alleen willen wij absoluut de prijs niet verhogen omdat wij het festival toegankelijk willen houden voor al onze bezoekers, ook degenen die niet zoveel te besteden hebben. Het is voor Lowlands niet mogelijk om aan de vraag te voldoen, dus is het essentieel dat wij ervoor zorgen dat de beschikbare kaarten rechtstreeks bij de bezoekers komen en niet bij handelaren die alleen maar aan schaarste willen verdienen.”

De kaarten die geannuleerd worden zijn van 4 bedrijven (24hourtickets.nl, kaartverkoop.nl, 4alltickets.nl en tickets4events.nl). Op www.ticketsenconcertkaarten.nl staan alle nummers vermeld van kaarten die nu niet meer geldig zijn. Op deze site staat ook meer uitleg over zwarthandel en welke stappen de kopers kunnen ondernemen tegen de tickethandelaren. Mojo Concerts adviseert cliënten van 24hourtickets.nl, kaartverkoop.nl, 4alltickets.nl en tickets4events.nl contact te zoeken met deze tussenhandelaren en het geld terug te eisen aangezien de gekochte kaarten géén toegang geven tot het Lowlands festival.

Het snelst ben je op de hoogte door de Twitter-feed van Lowlands in de gaten te houden.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lowlands voor tweede keer dit jaar uitverkocht

  1. Lowlandsmisser

    Zo verdient Mojo toch gewoon twee keer aan de kaarten?? Twee keer verkopen = twee keer verdienen.

      /   Reply  / 
  2. Simon

    Wie is er nog meer geconfronteerd met valse toegangsbewijzen gekocht via Internet? Ik probeer de daders te achterhalen?
    Woon je ook in Den Haag en omstreken reageer dan s.v.p.?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>