Veel vraagtekens bij Mystery Act op Lowlands

Al weken gonst het van de geruchten: Them Crooked Vultures komt dit weekend naar Lowlands. Het gerucht werd de wereld ingeholpen door Eric Corton, die weer werd getipt en wat belletjes pleegde om de waarheid van het gerucht te checken. Volgens Corton is het zeker dat de supergroep, bestaande uit Josh Homme, David Grohl en John Paul Jones komt. Maar festival-directeur Eric van Eerdenburg zegt het zelf niet zo zeker te weten.

“We denken dat het waarschijnlijk Them Crooked Vultures zijn”, zegt hij op Nu.nl. Over de totstandkoming van deze act op het affiche vertelt hij: “Het is letterlijk zo gegaan dat een betrouwbare agent mij belde en zei: ‘Ik heb een grote artiest, je moet 50.000 dollar bieden, dat is een schijntje voor deze artiest maar dan komen ze. Ik kan alleen niet zeggen wie het zijn’.”

Het toeval wil dat Pukkelpop, dat gelijktijdig met Lowlands plaatsvindt, ook een mystery act op het affiche heeft. Die festival-baas ontkent dat het om Them Crooked Vultures gaat. Vermoedelijk gaat het om dezelfde mystery act.

Het blijft dus nog even spannend. Iemand ideeën?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veel vraagtekens bij Mystery Act op Lowlands

  1. RadioMad

    Eddie Vedder van Pearl Jam zei vorige week in Ahoy iets in de trandt van “See you in 10 days”.

    Maar goed, wil niet zeggen dat die op Lowlands komen.
    Straks is het Muse ofzo, ter promotie van hun nieuwe plaat.

    Denk toch dat het ‘gewoon’ Them Crooked Vultures gaat worden, aangezien die niet geheel toevallig woensdag in de Melkweg spelen, en dat ook nogal geheimzinnig bekend gemaakt werd.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Mystery act Lowlands 99% zeker Them Crooked Vultures | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>