Lowlands: Kom alsjeblieft na noodweer

Persoonlijk zit ik al de hele dag te wachten tot het noodweer uitbreekt. Met een onbehaaglijke 29 graden binnenshuis en ver boven de 30 buiten, is het gewoon niet te harden. Vanaf 15.00 uur was ons wind, hagel, regen en storm voorspeld, maar buiten staat niet meer dan een kleffe, warme zomerwind. Volgens Buienrader komt er toch echt een vrachtje onze kant op en daarom vraagt de organisatie van Lowlands: kom pas als het weer droog is.

Morgen rond de klok van 12.00 uur gaan de poorten naar het festivalterrein open, maar bezoekers kunnen vanavond al hun tenten opzetten. Heb je een camping relatief dichtbij het terrein en hoef je morgen niet meer te haasten, vanavond gewoon al een gezellig feestje bouwen. Het is ten slotte maar één keer per jaar Lowlands.

“Doe jezelf een plezier en een droge tent cadeau en vertrek pas als het slechte weer voorbij is”, aldus de organisatie op zijn website. Tussen nu en 20.00 uur wordt er echt noodweer verwacht. Daarna zou het weer moeten opknappen. Morgen is het dan een behaaglijke 21 graden Celcius.

Overigens lopen er extra veiligheidsmensen rond op het terrein van Lowlands. Mensen van de brandweer, GGD en gemeente. Mocht er onverhoopt iets misgaan – die kans is met dit weer wat groter – dan kan er beter worden ingegrepen.

Have fun everybody!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>