Rigby, Van Dik Hout, Dio en Typhoon op Live Earth 2010

Live Earth keert dit jaar terug in Amsterdam. In 2007 is het evenement al eens georganiseerd op bij de Westergasfabriek en drie jaar later gaat het dus nog eens gebeuren. Op 18 april zal Live Earth plaatsvinden in 192 plekken op de wereld waaronder Amsterdam, Melbourne, Hong Kong, Kaapstad, London, Los Angeles en Sao Paolo. Dit jaar is het Olympisch Stadion als venue uitgekozen en op het affiche prijken nu al de namen van Rigby, Van Dik Hout, Dio en Typhoon & New Cool Collective.

Live Earth 2010 staat in het teken van de globale watercrisis. Het evenement zal op 18 april op 192 plekken in de wereld plaatsvinden. Het evenement bestaat uit de Run for Water, een loop van 6 kilometer (de gemiddelde afstand die vrouwen en kinderen dagelijks moeten afleggen voor veilig drinkwater). Verder wordt het evenement omkleed met een concert en watereducatie-activiteiten om zo een wereldwijde beweging op gang te krijgen waarmee we hopen wereldwijd de watercrisis op te kunnen lossen.

De organisatie rekent op niet minder dan 25.000 bezoekers en dat is heel wat meer dan in 2007, toen Live Earth in Amsterdam toch een wat knullig geheel was.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rigby, Van Dik Hout, Dio en Typhoon op Live Earth 2010

  1. Japie

    Goede band, ook leuk dat die Criston van Idols III gewoon de leadzanger is. Heeft een aantal pogingen gedaan om het te maken als muzikant en is hem blijkbaar goed gelukt. Het is hem gegund!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>