Lowlands 2010 (nu echt) in recordtempo uitverkocht

Hoewel er nog nauwelijks artiesten zijn bevestigd voor Lowlands, is het festival van eind augustus nu al uitverkocht. Vandaag ging het laatste kaartje over de digitale toonbank, nadat de organisatie gisteren al per abuis het bordje ‘uitverkocht’ aan de deur hing. Toen bleken er 10.000 CJP-kaarten dubbel te zijn geregistreerd, die kwamen alsnog beschikbaar. Fans van het festival maakten vervolgens haast en nu is het evenement dus hartstikke uitverkocht. Niet eerder waren alle 55.000 kaarten zo snel weg.

De organisatie waarschuwt nu alvast voor zwarthandel: “Laat je niet verleiden om er één in de zwarthandel te kopen. Kaarten die in de zwarthandel zijn verdwenen worden zoveel mogelijk ongeldig gemaakt en dan kom je het terrein niet op. Ongeldig gemaakte kaarten komen weer beschikbaar voor de reguliere verkoop. Als dit gebeurt, lees je dat op lowlands.nl.”

Ik gok dat er ook nog wat kaartjes achter de hand zijn gehouden om ergens in augustus in de verkoop te doen. Altijd een ideale manier om zwarthandel te dwarsbomen. Overigens is er een wet in de maak die zwarthandel voor toegangskaartjes aan banden moet gaan leggen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lowlands 2010 (nu echt) in recordtempo uitverkocht

  1. Ronald

    Goed zo.
    Altijd een garantie voor kwaliteitsmuziek dit festival.
    Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Overigens ga ik zelf niet meer, aangezien een ander festival mijn voorkeur heeft gekregen en deze elkaar overlappen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>